Societatea Modavil S.R.L. Rm. Valcea este o societate protejata conform Legii 448/2006 republicata si a Ordinului nr.60/2007.

Societatea dumneavoastra prin achizitionarea produselor realizate de societatea noastra (echipament de lucru, halate, salopete, pantaloni, costume paza, camasi, geci, scurte, haine vatuite, tricouri, sepci, veste sau orice alte produse textile, conform modelelor furnizate de dumneavoastra sau stabilite de comun acord, precum si personalizarea acestora cu sigla dumneavoastra) ce vor fi achitate din suma ce ar trebui virata la fondul de stat conform art.78 alin.3 pct. a din Legea 448/2006. In acest fel se va face o economie lunara la nivelul acestui fond, reusind efectiv sa va achizitionati necesarul de echipamente fara nicio cheltuiala suplimentara. In functie de necesarul societatii dumneavoastra, lunar se vor stabili produsele ce fac obiectul contractului in limita sumei de plata la fondul de stat. Plata se va face pana pe data de 25 ale lunii urmatoare.

Extras din Legea 448 / 2006

CAPITOLUL V
Orientare, formare profesională, ocupare şi angajare în muncă

Art. 78

(1) Persoanele cu handicap pot fi încadrate în muncă conform pregătirii lor profesionale şi capacităţii de muncă, atestate prin certificatul de încadrare în grad de handicap, emis de comisiile de evaluare de la nivel judeţean sau al sectoarelor municipiului Bucureşti.

(2) Autorităţile şi instituţiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care au cel puţin 50 de angajaţi, au obligaţia de a angaja persoane cu handicap într-un procent de cel puţin 4% din numărul total de angajaţi.

(3) Autorităţile şi instituţiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care nu angajează persoane cu handicap în condiţiile prevăzute la alin. (2), pot opta pentru îndeplinirea uneia dintre următoarele obligaţii:

a) să plătească lunar către bugetul de stat o sumă reprezentând 50% din salariul de bază minim brut pe ţară înmulţit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu handicap;

b) să achiziţioneze produse sau servicii realizate prin propria activitate a persoanelor cu handicap angajate în unităţile protejate autorizate, pe bază de parteneriat, în sumă echivalentă cu suma datorată la bugetul de stat, în condiţiile prevăzute la lit. a).

Exemplu:

peste 50 de angajati – 2×50% din salariul de baza min brut – 2×700 lei = 1400 lei

peste 100 de angajati – 4×50% din salariul de baza min brut – 4×700 lei = 2800 lei

peste 150 de angajati – 6×50% din salariul de baza min brut – 6×700 lei = 4200 lei

peste 200 de angajati – 8×50% din salariul de baza min brut – 8×700 lei = 5600 lei

S.A.M.D.

In speranta ca veti aprecia oferta noastra de colaborare, va stam la dispozitie cu alte documente si informatii, la adresa si prin telefoanele din antet.

The Latest

More

© 2012 Modavil SRL