Societatea Modavil SRL a fost infiintata in anul 1991 si activeaza de atunci in domeniul confectiilor textile , fiind prima societate privata care a confectionat echipament militar pentru Ministerul Apararii Nationale din Romania, reusind inca de la inceput sa se impuna ca un partener de incredere al acestei institutii.

In decursul anilor, societatea noastra a colaborat cu succes cu importante societati si institutii din Romania si din strainatate, ascultand cu atentie cerintele clientilor nostri si incercand in permanenta sa imbunatateasca calitatea produselor realizate.
Experienta noastra acumulata de-a lungul timpului ne-a ajutat in relatiile cu potentialii clienti, in stabilirea unor standarde de calitate si diversificarea productiei. Societatea noastra produce o gama larga de produse, precum echipamente de protectie si de lucru, echipamente pentru societati de paza si protectie, echipamente militare pentru armata si politie precum si alte articole de imbracaminte pentru barbati si femei.

CALITATE SUPERIOARA

Societatea Modavil SRL are implementat sistemul calitatii ISO 9001 fiind certificata de catre Societatea Romana de Asigurare a Calitatii. Calitatea conteaza si echipa noastra intelege acest lucru. Ei stiu cel mai bine cerintele de securitate pe care le necesita echipamentele de lucru si protectie si ca alegerea materialelor potrivite este esentiala pentru realizarea acestora. De aceea noi am inteles ca numai folosind materiale de cea mai buna calitate putem oferi clientilor nostri cele mai bune si durabile produse. Ei creeaza si testeaza noi modele si materiale pentru a va oferi o gama cat mai variata de produse si de asemenea realizeaza produse dupa modelul si tiparul clientilor.
Incepand cu luna februarie 2009, societatea noastra este autorizata ca societate protejata si beneficiaza de drepturile prevazute de Legea 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.
In speranta unei viitoare colaborari va invitam sa analizati cateva din produsele noastre si va asteptam sa va convingeti de calitatea acestora.

CERTIFICARI SI AUTORIZATII

The Latest

More

© 2012 Modavil SRL