Echipamente de lucru

Serviciile de confectii echipamente de lucru sunt realizate de catre Modavil SRL la nivelul maxim pe profesionalism existent pe piata romaneasca. Societatea noastra confectioneaza la comanda dupa modelul clientului toata gama de echipamente de lucru si protectie, ce include: salopete simple, salopete cu pieptar, veste vara, veste vatuite, pantaloni vatuiti, halate cu maneca scurta si lunga, pufoaice de iarna, haine vatuite, scurte impermeabile de iarna, geci vatuite, salopete reflectorizante, pelerine de ploaie, camasi, tricouri, sorturi

Traditia de peste 20 ani in acest domeniu, utilajele pe care le avem la dispozitie cat si capitalul uman sunt motivele pentru care putem prezenta un portofoliu impresionant de clienti din tara si strainatate chiar. Dintre acestia putem enumera: RATB Bucuresti, A.D.P.P Bucuresti, Oltchim S.A. Rm. Valcea, PROSPECTIUNI SA Bucuresti, BOROMIR SRL, DIANA SRL, ANABELLA SRL, FRAVIL SRL, REMAT S.A., ETA S.A., DIRECTIA APELOR Valcea, HIDROSERV Rm Valcea, PROIMSAT SA Valcea si lista ar putea continua.

Toate produsele realizate de societatea noastra au un singur scop – oferirea de echipament de lucru functionale, moderne si la cel mai bun pret. Pe parcursul ultimilor 20 de ani produsele noastre au fost dezvoltate bazate pe directia celor mai importante persoane – clientii nostri.

The Latest

More

© 2012 Modavil SRL